Wederom aanrijding bij winkelcentrum Papegaaienburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijdster en een autobestuurster zijn gistermiddag in botsing gekomen op een kruising nabij winkelcentrum Papegaaienburg.

Omstreeks kwart voor drie reed een 19-jarige vrouw uit Oost-Souburg op haar scooter over het fietspad van de Nieuwe Zuidbeekseweg. Bij het winkelcentrum kreeg ze geen voorrang van een 36-jarige Vlissingse die met haar auto het parkeerterrein verliet. De scooter raakte licht beschadigd. De berijdster werd bekeken door een ambulanceverpleegkundige van de Rapid Responder, maar hoefde niet te worden behandeld.

- Advertentie -

De politie heeft verklaringen opgenomen en het verkeer geregeld. Op het kruispunt bij Papegaaienburg vinden regelmatig kleine ongevallen plaats.

- Advertentie -
Vorig artikelJongens (14 en 15) uit Middelburg aangehouden voor diefstal bromfiets
Volgend artikelFietser (68) aangereden op kruising President Rooseveltlaan en Irislaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).