Kind omgekomen bij ongeval Sloeweg-Noord (N254)

- Advertentie -

RITTHEM – Op de Sloeweg-Noord (N254) bij Ritthem heeft vanmorgen een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Er vielen ook meerdere gewonden.

Om iets voor 07.45 uur vond het ongeval plaats op de Sloeweg-Noord (N254) tussen Middelburg en Ritthem. Twee personenauto’s raakten bij het ongeval betrokken. Omdat er sprake was van beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. Tegen 08.00 uur was iedereen bevrijd door de brandweer.

- Advertentie -

Twee traumahelikopters werden naar de plaats van het ongeval gestuurd. Volgens de politie overleed een jongetje van drie jaar uit Hulst. Een meisje van vijf raakte ernstig gewond en twee volwassenen raakten ook gewond. Eén van de slachtoffers is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De twee volwassenen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval is de Sloeweg-Noord (N254) in beide richtingen afgesloten. Het overige verkeer dat direct na het ongeval moest stoppen, is onder begeleiding van de politie gekeerd.

Op dit moment doet de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Volgens een woordvoerder vraagt de politie getuigen zich te melden.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code rood, groot gevaar op overlast en letsel door gladheid
Volgend artikelPersonenauto ongeval Ritthem kwam op verkeerde weghelft
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.