Personenauto ongeval Ritthem kwam op verkeerde weghelft

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – Op de Sloeweg-Noord ter hoogte van Ritthem zijn vanochtend twee auto’s frontaal op elkaar gereden. Daarbij is een kindje overleden. Een ander kind raakte zwaargewond.

De hulpdiensten kregen op dinsdag 12 december rond 7.45 uur een melding van een ongeval. Daarbij zouden twee auto’s op elkaar gebotst zijn. In een van die auto’s, komende vanuit de richting Terneuzen, zat een moeder met haar twee jonge kinderen.

- Advertentie -

Deze auto is door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft beland en botste daarbij frontaal een tegemoetkomende auto. Een van de kinderen, een 3-jarig jongetje, is ter plekke overleden. De vrouw en het andere kind, een meisje (5 jaar oud) raakten gewond. Beiden zijn bevrijd uit de auto en gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de tegemoetkomende auto raakte gewond en ook hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is daarom afgesloten. Ook vraagt de politie getuigen zich te melden.

Zie ook:
Kind omgekomen bij ongeval Sloeweg-Noord (N254) (12 december 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelKind omgekomen bij ongeval Sloeweg-Noord (N254)
Volgend artikelInvalide man (69) van tas beroofd in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.