Invalide man (69) van tas beroofd in Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmiddag is een invalide man in de Lange Zelke beroofd van een tasje met daarin geld en een telefoon. De daders zijn op de fiets weggevlucht.

Omstreeks 14.50 uur rijdt de 69-jarige Vlissinger met zijn elektrische rolstoel over de Lange Zelke. Ter hoogte van de bakker komt een fietser naast hem rijden met achterop nog een tweede persoon. Deze stapt af, grist het tasje dat het slachtoffer om zijn nek draagt mee en springt weer achterop de fiets. Vervolgens verdwijnen beide personen op de fiets rechtsaf de Walstraat in. Het lege tasje wordt op straat gegooid.

Het geschrokken slachtoffer heeft van de straatroof aangifte gedaan bij de politie. Hij kan van de daders slechts een summier signalement geven. Het zou gaan om twee jongens van een jaar of 14 met een lichtbruine huidskleur.

De politie zoekt mensen die op dinsdagmiddag 12 december omstreeks 14.50 uur in de Lange Zelke getuige zijn geweest van de beroving. Hebt u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Deel deze dan met via 0900-8844. Via 0800-7000 kun je anoniem je verhaal doen.

In het bijzonder wil de politie spreken met de vrouw die het lege tasje heeft opgeraapt en aan het slachtoffer heeft teruggeven.

Vorig artikelPersonenauto ongeval Ritthem kwam op verkeerde weghelft
Volgend artikelMeisje (5) ongeval Sloeweg-Noord ook overleden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier