Meisje (5) ongeval Sloeweg-Noord ook overleden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

RITTHEM – Het meisje dat vanmorgen zwaargewond raakte bij een ongeluk op de Sloeweg-Noord is in het ziekenhuis overleden. Dat laat de politie vanavond weten.

Vanmorgen omstreeks 07.45 uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Sloeweg-Noord nabij Ritthem. Twee personenauto’s botsten frontaal op elkaar. Eén van de inzittenden, een jongetje van drie jaar, overleed ter plekke. Zijn zusje, een vijfjarig meisje, werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed vanmiddag aan haar verwondingen. De moeder van de twee kinderen, een 30-jarige vrouw, raakte eveneens gewond. Ook de bestuurder van de andere personenwagen, een 35-jarige Middelburger, raakte gewond.

De auto van de vrouw met de twee kinderen kwam door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft en raakte daarbij frontaal een andere auto.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden via 0900–8844.

Zie ook:
Kind omgekomen bij ongeval Sloeweg-Noord (N254) (12 december 2017)
Personenauto ongeval Ritthem kwam op verkeerde weghelft (12 december 2017)

Vorig artikelInvalide man (69) van tas beroofd in Vlissingen
Volgend artikelArrestatie na vondst mortierbommen Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier