Vlissinger (19) in gezicht gestoken met glas

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vannacht is een 19-jarige Vlissinger gewond geraakt toen hij met een glas in zijn gezicht werd gestoken. De politie hield een verdachte aan.

Vannacht rond 03.10 uur raakte een 19-jarige jongeman gewond toen hij door een 19-jarige plaatsgenoot met een glas in het gezicht werd gestoken. Het voorval gebeurde bij een horecagelegenheid aan het Bellamypark in Vlissingen. Er ging volgens de politie een vechtpartij aan vooraf.

- ADVERTENTIE -

Eén van de portiers van de gelegenheid hield direct een verdachte aan. Samen werd op de politie gewacht. Deze heeft de 19-jarige verdachte aangehouden. Toen de agenten weg wilden rijden, werden ze gehinderd door een 42-jarige vrouw. “We hebben geprobeerd de vrouw te kalmeren. Dit werkte echter niet, daarom hebben we haar ook aangehouden”, aldus een woordvoerder van de politie.

Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, waar hij behandeld is. De politie onderzoekt de zaak.

- ADVERTENTIE -