Vlissinger (19) in gezicht gestoken met glas

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht is een 19-jarige Vlissinger gewond geraakt toen hij met een glas in zijn gezicht werd gestoken. De politie hield een verdachte aan.

Vannacht rond 03.10 uur raakte een 19-jarige jongeman gewond toen hij door een 19-jarige plaatsgenoot met een glas in het gezicht werd gestoken. Het voorval gebeurde bij een horecagelegenheid aan het Bellamypark in Vlissingen. Er ging volgens de politie een vechtpartij aan vooraf.

- Advertentie -

Eén van de portiers van de gelegenheid hield direct een verdachte aan. Samen werd op de politie gewacht. Deze heeft de 19-jarige verdachte aangehouden. Toen de agenten weg wilden rijden, werden ze gehinderd door een 42-jarige vrouw. “We hebben geprobeerd de vrouw te kalmeren. Dit werkte echter niet, daarom hebben we haar ook aangehouden”, aldus een woordvoerder van de politie.

Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, waar hij behandeld is. De politie onderzoekt de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelZes aanhoudingen na vernielen autospiegels Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie zoekt vrachtwagenchauffeur als getuige tragisch ongeval
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.