Politie zoekt vrachtwagenchauffeur als getuige tragisch ongeval

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – De politie is in het onderzoek naar het dodelijke verkeersongeval op de Sloeweg-Noord in Ritthem, op dinsdag 12 december 2017, op zoek naar enkele belangrijke getuigen.

De politie komt graag in contact met een vrachtwagenchauffeur, vermoedelijk van een combinatie trekker-oplegger of een ander vergelijkbaar groot voertuig, die op dinsdag 12 december 2017 rond 07.40 uur over de Sloeweg-Noord reed. Ook zoekt de politie getuigen die dit voertuig over de Sloeweg-Noord hebben zien rijden. Bent u of kent u de vrachtwagenchauffeur, neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met de politie, via 0900-8844.

- Advertentie -

Bij het tragische ongeval kwamen dinsdag twee jonge kinderen (3 en 5 jaar oud) om het leven. Hun 30-jarige moeder ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar. De vrouw kwam door nog onbekende oorzaak met haar auto op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht, waar een 35-jarige man uit Middelburg haar niet meer wist te ontwijken. De 35-jarige bestuurder raakte eveneens gewond, maar kon het ziekenhuis na onderzoek en behandeling al snel verlaten.

De familie van het getroffen gezin wil graag via deze weg een blijk van dank en waardering overbrengen aan iedereen die hulp heeft verleend aan de slachtoffers en aan alle andere mensen die op velerlei wijze meeleven met de familie.

Zie ook:
Kind omgekomen bij ongeval Sloeweg-Noord (N254) (12 december 2017)
Personenauto ongeval Ritthem kwam op verkeerde weghelft (12 december 2017)
Meisje (5) ongeval Sloeweg-Noord ook overleden (12 december 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (19) in gezicht gestoken met glas
Volgend artikelScooterrijder gewond na ongeval, automobilist rijdt door
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.