Scooterrijder gewond na ongeval, automobilist rijdt door

De politie onderzoekt de scooter. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag is een scooterrijder gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De bestuurder van de auto liet het slachtoffer na het ongeval achter.

Om 17.10 uur gebeurde het ongeval op de kruising President Rooseveltlaan – Bloemenlaan. Een automobilist die vermoedelijk de Bloemenlaan wilde oprijden zag een scooterrijder over het hoofd met als gevolg een botsing.

De automobilist reed na het ongeval door en liet het slachtoffer gewond achter. Volgens de politie heeft de automobilist zijn identiteit niet kenbaar gemaakt.

Het slachtoffer is door het ambulanceteam nagekeken en afgevoerd. De politie heeft de scooter weggebracht. Getuigen van het ongeval wordt verzocht zich te melden.

De politie neemt de scooter mee. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelPolitie zoekt vrachtwagenchauffeur als getuige tragisch ongeval
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen ongeval President Rooseveltlaan-Bloemenlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier