Scooterrijder gewond na ongeval, automobilist rijdt door

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag is een scooterrijder gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De bestuurder van de auto liet het slachtoffer na het ongeval achter.

Om 17.10 uur gebeurde het ongeval op de kruising President Rooseveltlaan – Bloemenlaan. Een automobilist die vermoedelijk de Bloemenlaan wilde oprijden zag een scooterrijder over het hoofd met als gevolg een botsing.

- Advertentie -

De automobilist reed na het ongeval door en liet het slachtoffer gewond achter. Volgens de politie heeft de automobilist zijn identiteit niet kenbaar gemaakt.

Het slachtoffer is door het ambulanceteam nagekeken en afgevoerd. De politie heeft de scooter weggebracht. Getuigen van het ongeval wordt verzocht zich te melden.

De politie neemt de scooter mee. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt vrachtwagenchauffeur als getuige tragisch ongeval
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen ongeval President Rooseveltlaan-Bloemenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.