Politie zoekt getuigen ongeval President Rooseveltlaan-Bloemenlaan

De politie neemt de scooter mee. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie zoekt getuigen van het ongeval op de kruising President Rooseveltlaan-Bloemenlaan gisteravond. Een automobilist reed na het ongeval door.

De auto kwam rond 17.10 uur op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan in botsing met een scooter. De scooterrijder, een 53-jarige man, kwam ten val en raakte gewond. Een voorbijgangster stopte en waarschuwde de hulpdiensten. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De betrokken bestuurder is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

Heeft u het ongeval zien gebeuren? Meld u dan via 0900-8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Zie ook:
Scooterrijder gewond na ongeval, automobilist rijdt door (17 december 2017)

Vorig artikelScooterrijder gewond na ongeval, automobilist rijdt door
Volgend artikelAuto uitgebrand in Meindert Hobbemalaan Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier