Politie zoekt getuigen ongeval President Rooseveltlaan-Bloemenlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie zoekt getuigen van het ongeval op de kruising President Rooseveltlaan-Bloemenlaan gisteravond. Een automobilist reed na het ongeval door.

De auto kwam rond 17.10 uur op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan in botsing met een scooter. De scooterrijder, een 53-jarige man, kwam ten val en raakte gewond. Een voorbijgangster stopte en waarschuwde de hulpdiensten. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De betrokken bestuurder is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

- Advertentie -

Heeft u het ongeval zien gebeuren? Meld u dan via 0900-8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Zie ook:
Scooterrijder gewond na ongeval, automobilist rijdt door (17 december 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond na ongeval, automobilist rijdt door
Volgend artikelAuto uitgebrand in Meindert Hobbemalaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.