Brand in ondergrondse container Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan de Simon de Vliegerlaan in Vlissingen is aan het einde van de middag brand gesticht in een ondergrondse container.

Om iets voor half vijf werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Simon de Vliegerlaan in Vlissingen. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een ondergrondse afvalcontainer.

- Advertentie -

Net toen de brandweer wilde gaan blussen, kregen zij een vervolgmelding en vertrokken met spoed weg. Even later werd een ander brandweervoertuig opgeroepen om alsnog de brand in de container te komen blussen. Echter kreeg dit voertuig ook een vervolg melding. Uiteindelijk is het brandje niet meer geblust.

We houden u de gehele dag op de hoogte van de lopende calamiteiten in de gemeente Vlissingen. Bekijk de meldingen-kaart en volg ons via ons Twitter-kanaal voor live-updates tijdens grote calamiteiten.

- Advertentie -
Vorig artikelEerste melding Oudjaarsdag een feit in de gemeente Vlissingen
Volgend artikelDit jaar minder incidenten tijdens jaarwisseling dan vorig jaar in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.