Brand in ondergrondse container Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan de Simon de Vliegerlaan in Vlissingen is aan het einde van de middag brand gesticht in een ondergrondse container.

Om iets voor half vijf werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Simon de Vliegerlaan in Vlissingen. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een ondergrondse afvalcontainer.

Net toen de brandweer wilde gaan blussen, kregen zij een vervolgmelding en vertrokken met spoed weg. Even later werd een ander brandweervoertuig opgeroepen om alsnog de brand in de container te komen blussen. Echter kreeg dit voertuig ook een vervolg melding. Uiteindelijk is het brandje niet meer geblust.

We houden u de gehele dag op de hoogte van de lopende calamiteiten in de gemeente Vlissingen. Bekijk de meldingen-kaart en volg ons via ons Twitter-kanaal voor live-updates tijdens grote calamiteiten.

Vorig artikelEerste melding Oudjaarsdag een feit in de gemeente Vlissingen
Volgend artikelDit jaar minder incidenten tijdens jaarwisseling dan vorig jaar in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier