Fietser aangereden door auto op Edisonweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een fietser aangereden door een auto op de Edisonweg in Vlissingen. De fietser raakte niet gewond.

Om iets over half vier vond de aanrijding plaats op de kruising van de Edisonweg met de Oude Veerhavenweg in Vlissingen.

- Advertentie -

Een fietser bleek te zijn aangereden door een personenauto. Vermoedelijk zag de bestuurder de fietser over het hoofd met een botsing als gevolg.

De fietser is door een opgeroepen ambulanceteam nagekeken maar bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokken partijen.

Door de aanrijding zat de kentekenplaat van de auto aan de voorzijde los. Het voorwiel van de fiets raakte door de klap krom.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer evacueert persoon naar ambulance vanuit huis in Koudekerke
Volgend artikelOudere man gewond bij tunneltje onder Sloeweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.