Vrouw gewond bij ongeval Aagje Dekenstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vandaag tegen het middaguur gewond geraakt bij een klein verkeersongeval op de Aagje Dekenstraat.

Bij het ongeval was ook een scooterrijder betrokken. Hij sprak na afloop met de politie terwijl de vrouw behandeld werd in een magazijnruimte van de Blokker. De politie bekeek verder een fiets die naast de magazijnruimte op het trottoir stond, mogelijk van de vrouw, en de scooter aan de andere zijde van de Aagje Dekenstraat (foto onder). Beide voertuigen hadden lichte schade.

- Advertentie -

Het slachtoffer is zonder spoed met de ambulance weggebracht. Er zijn vooralsnog geen details verstrekt over de toedracht van het ongeval.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelOudere man gewond bij tunneltje onder Sloeweg
Volgend artikelVlissinger aangehouden in Scheldestraat na mishandeling
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).