Oudere man gewond bij tunneltje onder Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een oudere man is vanmiddag rond half zes gewond geraakt bij het tunneltje van en naar Bossenburgh, onder de Sloeweg.

Aanvankelijk werd het incident gemeld als verkeersongeval, maar ter plekke bleek geen voertuig aanwezig. Na het aanleggen van een vacuümmatras is het slachtoffer per brancard naar de ambulance op de Jordaenslaan gereden en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd.

- Advertentie -
© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelFietser aangereden door auto op Edisonweg Vlissingen
Volgend artikelVrouw gewond bij ongeval Aagje Dekenstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).