Vlissinger aangehouden in Scheldestraat na mishandeling

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag een 30-jarige Vlissinger aangehouden na een melding van mishandeling kort daarvoor aan de Gildeweg.

Om 12.27 uur verspreidde de politie via Burgernet een oproep voor tips na een mishandeling bij een supermarkt aan de Gildeweg. Er werd een man gezocht met een beige jas en rode muts, hij reed mogelijk op een oude, bruine fiets. ‘Zelf geen actie ondernemen’, waarschuwde de politie.

- Advertentie -

Binnen een half uur kon de verdachte aangehouden worden in de Scheldestraat. Het ging volgens een woordvoerster om een 30-jarige inwoner van Vlissingen. Hij zou bij de supermarkt aan de Gildeweg iemand geslagen hebben, er zou geen sprake zijn geweest van zware mishandeling. De politie komt later met aanvullende details.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond bij ongeval Aagje Dekenstraat
Volgend artikelHulpdiensten langdurig in woning Bouwen Ewoutstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).