Mishandelingen in Vlissingen, opgepakte verdachte heengezonden

- Advertentie -

VLISSINGEN – De 29-jarige man die gisteravond laat werd aangehouden omdat hij twee mishandelingen zou hebben gepleegd in Vlissingen, is vanmiddag heengezonden.

Volgens de politie blijft hij verdachte. De man zou rond 22.30 uur iemand hebben mishandeld in de Paul Krugerstraat. Daarna maakte hij zich uit de voeten. De politie kon hem niet vinden, maar kreeg een dik uur later wederom een melding van mishandeling, ditmaal uit de Vrouwestraat. Het tweede slachtoffer, een man, is behandeld in een ambulance die op de kruising van de Vrouwestraat en de Walstraat stond (foto onder). Tijdens de behandeling meldden twee vrouwen dat er bloed achter hun vlakbij geparkeerde auto lag.

- Advertentie -

De vermoedelijke dader van beide mishandelingen kon iets verderop bij het Dok van Perry opgepakt worden. Hij zat tot vanmiddag in Torentijd. De twee slachtoffers raakten lichtgewond.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelFietser gewond bij val in tunneltje Weijevlietpad
Volgend artikelWinkeldief nacht in gevangenis na diefstal
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).