Wagen in Nollebos blijkt van mishandelde en beroofde man

- Advertentie -

VLISSINGEN – De personenwagen die vanmiddag onderzocht werd in het Nollebos is van een 20-jarige man die even daarvoor in zijn eigen auto mishandeld en beroofd was.

De politie meldt vanavond dat vier personen aangehouden zijn in Bossenburgh. Ze zouden het slachtoffer onder bedreiging van een wapen hebben ontvoerd naar de parkeerplaats in het Nollebos. Daar wist het slachtoffer uit zijn eigen auto te ontsnappen en belde de politie. Agenten troffen hem onder het bloed aan, ze brachten hem naar de Huisartsenpost en vervolgens naar het bureau voor aangifte.

- Advertentie -

De belagers van de man hadden de benen genomen, maar konden tegen 16.00 uur worden aangehouden in een woning aan de Sterkenburg. Het gaat volgens de politie om vier jonge mannen. Ze zijn voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en worden op dit moment verdacht van betrokkenheid bij mishandeling en beroving.

Volgens het slachtoffer ging het mis toen hij rond 14.20 uur bij toeval getuige was van een slaande ruzie in de tuin van een woning aan de Sterkenburg. Op het moment dat hij weg wilde rijden, kwamen de twee ruziemakers met nog twee personen op hem af gelopen en namen hem mee in zijn auto.

De politie zoekt getuigen van de ruzie en van de gedwongen autorit naar het Nollebos.

Zie ook:
Mogelijk geweldsincident met vuurwapen bij Nollebos (11 februari 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelAgent en restaurantmedewerker halen man uit Vissershaven
Volgend artikelPolitie houdt auto staande na achtervolging op Bellamypark
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).