Agent en restaurantmedewerker halen man uit Vissershaven

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een politie-agent en een medewerker van een Grieks restaurant aan de Zeilmarkt hebben vanavond een man uit de Vissershaven gered.

Kort na half acht kwam de melding ‘persoon te water’ en rukten de hulpdiensten uit. Het slachtoffer lag aan de zijde van het Arsenaalplein hoek Zeilmarkt en verdween soms onder water. Hij kon juist op tijd op een steiger worden getrokken door een toegesnelde agent. Een medewerker van het nabijgelegen restaurant Poseidon hielp een handje. De geredde man bedankte de medewerker in het Engels.

- Advertentie -

Inmiddels was ook de brandweer met groot materieel ter plekke. Het slachtoffer liep met ondersteuning via de steiger naar de ambulance. Die stond gereed nabij het Bellamypark, waar zich een trap omhoog bevindt. Politie en brandweer zochten daarna een mogelijk tweede slachtoffer. Om 20.08 uur kwam het signaal ‘einde actie’.

De geredde man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMogelijk geweldsincident met vuurwapen bij Nollebos
Volgend artikelWagen in Nollebos blijkt van mishandelde en beroofde man
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).