Paniek bij incident Hermesweg, persoon afgevoerd

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een persoon is zaterdagavond laat gewond afgevoerd vanuit een pand aan de Hermesweg. Drie eenheden politie kwamen naar het incident.

De ruimtes in het gebouw nabij de hoek met de Industrieweg worden aan meerdere personen en bedrijven verhuurd. Mogelijk behoort het slachtoffer tot een muziekgroepje dat er repeteert.

Volgens een politie-agent bestond er paniek aanvankelijk, vandaar de grote inzet, zelfs de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen. Die hoefde niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer was bij kennis en communiceerde goed. Tegen half twaalf vertrok de ambulance met spoed naar het ziekenhuis.

Geheel los hiervan zoekt de politie nog steeds een licht getinte man die zaterdagavond iemand beroofde op de Gerbrandystraat. Hij zou een grote neus hebben, een glimmende jas, een zwarte muts en sportschoenen. De laatste oproep van de politie op Burgernet werd geplaatst om 20.19 uur.

De situatie aan de Hermesweg. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen van ongeval bij Ritthem
Volgend artikelVrouw bij benzinestation Gerbrandystraat beroofd van tassen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier