Paniek bij incident Hermesweg, persoon afgevoerd

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een persoon is zaterdagavond laat gewond afgevoerd vanuit een pand aan de Hermesweg. Drie eenheden politie kwamen naar het incident.

De ruimtes in het gebouw nabij de hoek met de Industrieweg worden aan meerdere personen en bedrijven verhuurd. Mogelijk behoort het slachtoffer tot een muziekgroepje dat er repeteert.

- ADVERTENTIE -

Volgens een politie-agent bestond er paniek aanvankelijk, vandaar de grote inzet, zelfs de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen. Die hoefde niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer was bij kennis en communiceerde goed. Tegen half twaalf vertrok de ambulance met spoed naar het ziekenhuis.

Geheel los hiervan zoekt de politie nog steeds een licht getinte man die zaterdagavond iemand beroofde op de Gerbrandystraat. Hij zou een grote neus hebben, een glimmende jas, een zwarte muts en sportschoenen. De laatste oproep van de politie op Burgernet werd geplaatst om 20.19 uur.

De situatie aan de Hermesweg. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -