Vrouw bij benzinestation Gerbrandystraat beroofd van tassen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 36-jarige bestuurder uit Vlissingen werd gisteravond rond 19.00 uur bij een benzinepomp aan de Gerbrandystraat beroofd van haar tassen.

Het slachtoffer had zojuist getankt en wilde wegrijden, maar op dat moment nam een onbekende man plaats op de bijrijdersstoel. Hij ging boven op twee tassen zitten. De bestuurster vluchtte de wagen uit. Daarop pakte de man haar handtas en een boodschappentas en vluchtte weg.

- Advertentie -

De politie stelde een buurtonderzoek in, maar trof niemand aan. De politie nam de aangifte op en onderzocht de omgeving op sporen. Er werd onder andere een Burgernetactie opgestart met een signalement van de man. Dit leverde tot nu toe niets op.

In een tuin vlakbij het benzinestation vond de politie de twee tassen en een groot deel van haar bezittingen terug. De politie stelt een onderzoek in.

- Advertentie -
Vorig artikelPaniek bij incident Hermesweg, persoon afgevoerd
Volgend artikelBrandweer gebruikt hoogwerker voor controle dak Hogeweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.