Vrouw bij benzinestation Gerbrandystraat beroofd van tassen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 36-jarige bestuurder uit Vlissingen werd gisteravond rond 19.00 uur bij een benzinepomp aan de Gerbrandystraat beroofd van haar tassen.

Het slachtoffer had zojuist getankt en wilde wegrijden, maar op dat moment nam een onbekende man plaats op de bijrijdersstoel. Hij ging boven op twee tassen zitten. De bestuurster vluchtte de wagen uit. Daarop pakte de man haar handtas en een boodschappentas en vluchtte weg.

De politie stelde een buurtonderzoek in, maar trof niemand aan. De politie nam de aangifte op en onderzocht de omgeving op sporen. Er werd onder andere een Burgernetactie opgestart met een signalement van de man. Dit leverde tot nu toe niets op.

In een tuin vlakbij het benzinestation vond de politie de twee tassen en een groot deel van haar bezittingen terug. De politie stelt een onderzoek in.

Vorig artikelPaniek bij incident Hermesweg, persoon afgevoerd
Volgend artikelBrandweer gebruikt hoogwerker voor controle dak Hogeweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier