Brandweer gebruikt hoogwerker voor controle dak Hogeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanavond het dak van een flatgebouw aan de Hogeweg gecontroleerd na een melding over een verdachte lucht.

Op het dak wordt overdag gewerkt. Een bewoner meende vanavond rond 19.00 uur iets te ruiken en schakelde de brandweer in. De vrijwillige medewerkers van de post Olympiaweg gebruikten een hoogwerker en constateerden dat er niets aan de hand was.

- Advertentie -

Vanmiddag rond 17.30 uur werd een ambulance met gepaste spoed naar de Van Dishoeckstraat gestuurd. De ambulance hield stil voor een bedrijf op de hoek met de Paul Krugerstraat. Daar kwam na een kwartier een politiewagen (foto onder). Kennelijk had de meldkamer aangeraden het adres niet zonder politie-versterking te betreden.

Het ambulance-personeel en twee agenten zijn bijna een half uur in een flatwoning geweest ter hoogte van de Verkuijl Quakkelaarstraat. Uiteindelijk werd niemand afgevoerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelVrouw bij benzinestation Gerbrandystraat beroofd van tassen
Volgend artikelFietser lichtgewond geraakt bij aanrijding Oude Veerhavenweg Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).