Beginnend bestuurder (20) rijdt 67 kilometer te hard

© Foto: Google Maps

RITTHEM – Gisteravond heeft de politie het rijbewijs van een beginnend bestuurder ingenomen omdat bijna 70 kilometer hij te hard reed.

Dinsdagavond werd de 20-jarige bestuurder aan de kant gezet door de verkeerspolitie omdat hij opviel door zijn snelheid. De politie startte een snelheidsmeting en kwam tot de ontdekking dat de beginnend bestuurder 173 kilometer per uur reed waar 100 kilometer per uur is toegestaan.

Het rijbewijs van de automobilist is direct ingevorderd.

Vorig artikelFietser lichtgewond geraakt bij aanrijding Oude Veerhavenweg Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt graffitispuiters Oranjeplein Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier