Poging overval tankstation President Rooseveltlaan, politie zoekt dader

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond heeft iemand geprobeerd het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen te overvallen. De politie is op zoek naar de dader.

De politie heeft zojuist bekendgemaakt dat er vanavond rond 19.50 uur een poging is gedaan om het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen te overvallen.

Via Burgernet is het signalement van de dader verspreid, dat luidt: donkere man van ongeveer 40 jaar, blauwe joggingbroek, heeft een dunne, lange tas.

Twee getuigen zorgden voor de beschrijving, daarnaast praatten agenten met de winkelmedewerker, die het ogenschijnlijk luchtig opnam.

De politie raadt via Burgernet af om de man te benaderen. Mensen die de man hebben gezien, kunnen direct 112 bellen.

Om 20.30 uur stond een politiewagen met de Officier van Dienst op een onopvallende plek tegenover het tankstation.

Update – De politie meldt rond 21.00 uur via Burgernet dat de gezochte persoon nog niet gevonden is. De verdachte heeft niets buitgemaakt.

Update 26/02 00:40 uur – Volgens een reagerende lezer op Facebook is de verdachte opgepakt in Middelburg. Dat zou rond 21.45 uur gebeurd zijn nadat de man probeerde iemand te beroven. De politie heeft deze informatie niet bevestigd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelBeginnend bestuurder bekeurd voor rijden onder invloed
Volgend artikelOvervaller tankstation Vlissingen kwam met bijl aanlopen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier