Poging overval tankstation President Rooseveltlaan, politie zoekt dader

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond heeft iemand geprobeerd het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen te overvallen. De politie is op zoek naar de dader.

De politie heeft zojuist bekendgemaakt dat er vanavond rond 19.50 uur een poging is gedaan om het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen te overvallen.

- Advertentie -

Via Burgernet is het signalement van de dader verspreid, dat luidt: donkere man van ongeveer 40 jaar, blauwe joggingbroek, heeft een dunne, lange tas.

Twee getuigen zorgden voor de beschrijving, daarnaast praatten agenten met de winkelmedewerker, die het ogenschijnlijk luchtig opnam.

De politie raadt via Burgernet af om de man te benaderen. Mensen die de man hebben gezien, kunnen direct 112 bellen.

Om 20.30 uur stond een politiewagen met de Officier van Dienst op een onopvallende plek tegenover het tankstation.

Update – De politie meldt rond 21.00 uur via Burgernet dat de gezochte persoon nog niet gevonden is. De verdachte heeft niets buitgemaakt.

Update 26/02 00:40 uur – Volgens een reagerende lezer op Facebook is de verdachte opgepakt in Middelburg. Dat zou rond 21.45 uur gebeurd zijn nadat de man probeerde iemand te beroven. De politie heeft deze informatie niet bevestigd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBeginnend bestuurder bekeurd voor rijden onder invloed
Volgend artikelOvervaller tankstation Vlissingen kwam met bijl aanlopen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.