Landmacht kondigt militaire oefening bij Ritthem aan

- Advertentie -

RITTHEM – Eind volgende week zullen negentig personen deelnemen aan een militaire oefening bij het munitiedepot in Ritthem.

Volgens de Koninklijke Landmacht verblijven de militairen op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart voornamelijk op het terrein aan de Ritthemseweg. Enkele acties vinden in de omgeving plaats, zoals patrouilles, verkenningen en het inrichten van posten. Hierbij gebruikt de Landmacht openbare wegen en paden, maar zonder hinder voor het doorgaande verkeer. Munitie wordt alleen op het afgesloten terrein rond het depot gebruikt.

- Advertentie -

De training object- en gebiedsbeveiliging is bedoeld voor soldaten van de Nationale Reserve. Er doen negentig personen mee, ze hebben vijftien militaire voertuigen tot hun beschikking.

- Advertentie -
Vorig artikelRuit van schuifpui ingegooid met stenen bij inbraak Koudekerke
Volgend artikelAuto botst tegen blok op Boulevard, bestuurster raakt lichtgewond
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).