Auto botst tegen blok op Boulevard, bestuurster raakt lichtgewond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een autobestuurster is vanochtend lichtgewond geraakt toen ze tegen een betonnen afscheidingsblok op de Boulevard Bankert reed.

Het afscheidingsblok tussen de rijweg en het trottoir belandde op de stoep, de personenwagen kwam verderop tot stilstand. Volgens een getuige was de klap behoorlijk en had de bestuurster vermoedelijk een black-out gehad.

- Advertentie -

De vrouw is door ambulance-personeel langdurig verzorgd in het aanpalende hotel Arion, maar kon uiteindelijk door een kennis opgehaald worden. Een medewerker van de firma Kuzee heeft de weg gereinigd en het voertuig geborgen.

Het ongeval deed zich voor rond 11.30 uur.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelLandmacht kondigt militaire oefening bij Ritthem aan
Volgend artikelVerlaten hennepkwekerij ontdekt in woning Margrietenlaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).