KNMI: Kans op onweersbuien met 2 centimeter hagel

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanavond is er, volgens het KNMI, kans op onweersbuien. Hiervoor heeft het weerinstituut code geel afgegeven.

In de tweede helft van de middag ontstaan in het westen van Nederland onweersbuien. Bij de onweersbuien kunnen windstoten van circa 65 kilometer per uur voorkomen. Ook kan hagel tot circa 2 centimeter voorkomen. Volgens het KNMI trekken de buien in de avond noordwaarts over het land.

- ADVERTENTIE -

Er is volgens het weerbureau kans op blikseminslag. “Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen,” aldus het KNMI.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier