Brandende magnetron in struiken bij Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man heeft vanmiddag 112 gebeld omdat hij een brandend voorwerp zag in de struiken langs de Sloeweg bij Paauwenburg. Het bleek een magnetron.

Even na 14.00 uur belde de man. Volgens hem ging het om een metalen voorwerp. De politie stelde vast dat het een magnetronoven betrof met folders erin. Een agent gaf door aan de collega-hulpverleners dat er geen brandweerinzet nodig was, maar een tankautospuit van de post Stromenweg bevond zich al dichtbij.

- Advertentie -

De brandweer heeft de oven voor de zekerheid uit de bosjes gehaald en verderop geblust.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer verricht meting in woning Oost-Souburg
Volgend artikelAuto botst op betonnen paal Boulevard Evertsen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).