Melding bedreiging met vuurwapen blijkt loos alarm

- Advertentie -

VLISSINGEN – De melding die gisteravond is gedaan van een bedreiging met vuurwapen blijkt loos alarm te zijn. De aangehouden verdachte is inmiddels weer vrij.

Gisteravond rond 18.15 uur kwam bij de politie een melding binnen van een bedreiging waarbij een vuurwapen zou zijn gebruikt. Omstreeks 20.00 uur hield de politie hiervoor een mogelijke verdachte aan. Ook was de politie op zoek naar een zwarte Audi A3, in dit voertuig zou de verdachte hebben gezeten.

- Advertentie -

Rond 18.30 uur werd de Audi aangetroffen op het Ravesteijnplein in Vlissingen. De politie zette direct de omgeving af en maakte aan zoekslag naar de dader(s). Om iets voor 19.00 uur stormde de politie een woning binnen aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen. Samen met een diensthond gingen de agenten naar binnen.

Volgens Esther Boot, woordvoerster van de politie, bleek de melding loos te zijn. De politie heeft geen vuurwapen gevonden en ook is er geen aangifte gedaan. De aangehouden persoon is inmiddels weer vrijgelaten.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser gewond bij aanrijding President Rooseveltlaan
Volgend artikelJonge vrouw mishandeld in centrum en daarna aangereden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.