Melding bedreiging met vuurwapen blijkt loos alarm

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De melding die gisteravond is gedaan van een bedreiging met vuurwapen blijkt loos alarm te zijn. De aangehouden verdachte is inmiddels weer vrij.

Gisteravond rond 18.15 uur kwam bij de politie een melding binnen van een bedreiging waarbij een vuurwapen zou zijn gebruikt. Omstreeks 20.00 uur hield de politie hiervoor een mogelijke verdachte aan. Ook was de politie op zoek naar een zwarte Audi A3, in dit voertuig zou de verdachte hebben gezeten.

Rond 18.30 uur werd de Audi aangetroffen op het Ravesteijnplein in Vlissingen. De politie zette direct de omgeving af en maakte aan zoekslag naar de dader(s). Om iets voor 19.00 uur stormde de politie een woning binnen aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen. Samen met een diensthond gingen de agenten naar binnen.

Volgens Esther Boot, woordvoerster van de politie, bleek de melding loos te zijn. De politie heeft geen vuurwapen gevonden en ook is er geen aangifte gedaan. De aangehouden persoon is inmiddels weer vrijgelaten.

Vorig artikelFietser gewond bij aanrijding President Rooseveltlaan
Volgend artikelJonge vrouw mishandeld in centrum en daarna aangereden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier