Jongens mishandeld en beroofd langs Kanaal door Walcheren

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Twee jongens van 17 zijn afgelopen nacht met geweld van hun telefoons beroofd bij de Draaibrug over het Kanaal door Walcheren.

De jongens uit Middelburg zaten rond 01.30 uur op een bankje langs het kanaal toen drie personen uit de richting van de brug op hen afkwamen. De jongens werden door het trio geschopt en geslagen en bedreigd met een mes. Ze moesten hun mobiele telefoons afgeven. Een van de slachtoffers liep een hoofdwond op.

- Advertentie -

Om 01.41 uur kwam een ambulance met spoed naar het NS-station Vlissingen Souburg. Na onderzocht te zijn, werden de twee mishandelde jongens naar de Huisartsenpost verwezen.

De politie heeft onmiddellijk de omgeving afgezocht, maar tevergeefs. Drie mannen op een parkeerplaats aan het Koopmansvoetpad bleken niet aan de signalementen te voldoen. Het gaat om twee daders met een getint uiterlijk, de andere gezochte persoon is blank. Tips zijn welkom.

- Advertentie -
Vorig artikelVoertuigen rijden asociaal over A58, politie maakt proces-verbaal op
Volgend artikelGevochten bij verkeersruzie Badhuisstraat Vlissingen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).