Containerbrandje bij supermarkt in Paauwenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – De beroepsbrandweer uit Middelburg heeft vrijdagmiddag een containerbrandje geblust aan de Van Hogendorpweg in Paauwenburg.

Een medewerker van Emté belde rond 13.30 uur het alarmnummer 112. Er kwam rook uit een afvalcontainer voor de supermarkt. Toegesnelde politie-agenten constateerden dat er weinig aan de hand was. De container bleek niet overmatig verhit, de geringe rook leverde geen problemen op voor de omgeving.

- Advertentie -

De brandweer kwam derhalve zonder spoed ter plekke.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie ingeschakeld voor ongeveer tweeduizend bijen in fietstas
Volgend artikelStrandwacht assisteert medisch personeel bij vervoer gewonde vrouw
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).