Vlissinger (30) aangehouden na vondst van 288 gram harddrugs

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Zaterdagavond is een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt verdacht van vuurwapenbezit.

De Vlissinger staat bekend als een veelpleger. Omdat er een vermoeden is dat hij mogelijk een vuurwapen bezit, wordt na overleg met de officier van justitie een kijkje genomen in zijn woning. Daar wordt echter geen vuurwapen gevonden, maar wel bijna 288 gram harddrugs en een flinke som geld.

De man is aangehouden op verdenking van drugshandel. Hij is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast.

Vorig artikelBrandweer haalt jongen uit stalen constructie boven Lange Zelke
Volgend artikelPolitiehond ingezet bij dreigende situatie met gewonde in Westerzicht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier