Politiehond ingezet bij dreigende situatie met gewonde in Westerzicht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht heeft de politie te maken gehad met een dreigende situatie in Westerzicht. Een man raakte gewond.

Rond 01.30 uur belde iemand 112 vanuit of van nabij een woning in Westerzicht. Een van de aanwezigen had medische hulp nodig. Ook de politie ging een kijkje nemen en trof meerdere personen aan die onder het bloed zaten. Er was flink gedronken.

- Advertentie -

De gewonde man zou glas in een deur hebben vernield en bloedde. Andere personen vertoonden bloedvlekken doordat ze hem geholpen hadden. Volgens een politiewoordvoerster deden meerdere aanwezigen vervelend naar de hulpdiensten. Vooral de agenten moesten het ontgelden. Een politiehond werd uit de kooi gehaald om deze mensen op afstand te houden.

Volgens de woordvoerster bevonden zich in de groep in ieder geval drie personen uit Rotterdam. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (30) aangehouden na vondst van 288 gram harddrugs
Volgend artikelBotsing met gewonde op kruising Bloemenlaan / President Rooseveltlaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).