Traumahelikopter ingezet voor gewonde op huisartsenpost

- Advertentie -

VLISSINGEN – Voor een gewonde die naar de huisartsenpost aan de Koudekerkseweg gebracht was, is zondagavond laat de trauma-helikopter ingezet.

Een persoon was met letsel naar de huisartsenpost gebracht, bij aankomst van de ambulance stond de politie al paraat met een busje. Uit gesprekken van agenten met getuigen in het Engels viel op te maken dat het slachtoffer gestruikeld was en daarna omlaaggevallen. Onduidelijk is vooralsnog hoe en waar dit plaatsgevonden heeft.

- Advertentie -

Na korte tijd kwam een tweede ambulance ter plekke en werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Ter hoogte van Hellevoetsluis keerde de helikopter terug naar de basis. Bij nader inzien bleek er geen bijstand nodig van het Mobiel Medisch Team.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelBotsing met gewonde op kruising Bloemenlaan / President Rooseveltlaan
Volgend artikelFietsster aangereden bij oversteken Koudekerkseweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).