Fietsster aangereden bij oversteken Koudekerkseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietsster is vanmiddag aangereden bij het oversteken van de Koudekerkseweg naar de Verlengde Bonedijkestraat.

Rond 13.40 uur probeerde de vrouw de Koudekerkseweg over te steken. Uit de richting van de Sloeweg kwam een personenwagen, maar die gaf aan linksaf de Verlengde Bonedijkestraat in te slaan, zodat de fietsster doorreed.

- Advertentie -

Op het laatste moment zag de autobestuurster dat afslaan verboden was (‘eenrichtingweg’) en besloot ze rechtdoor te rijden. Daarbij raakte ze de overstekende fietsster. Het slachtoffer is behandeld in de ambulance maar hoefde niet opgenomen te worden. Volgens een getuige bleef het bij een ter plekke gehechte wond.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter ingezet voor gewonde op huisartsenpost
Volgend artikelKNMI: Code oranje voor zware onweersbuien
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Jammer dat heel veel autos denken dat het een eenrichtingsweg is. Je mag tot 150 meter de straat in.
    Hier worden wij als bewoners van de verlengde bonedijkestraat vaak door automobilisten voor uitgescholden. Omdat bijna iedereen( zelfs de politie) denkt dat het een éénrichtingsweg is.

Reacties zijn gesloten.