Botsing met gewonde op kruising Bloemenlaan / President Rooseveltlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personenwagens zijn vannacht in botsing gekomen op de President Rooseveltlaan, een persoon raakte lichtgewond.

Kort na middernacht verleende een bestuurder die vanaf de Bloemenlaan kwam geen voorrang toen hij linksaf de President Rooseveltaan opreed. Hij werd van rechts aangereden door een collega-autobestuurder.

- Advertentie -

Ambulancepersoneel heeft een inzittende behandeld en zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Beide autobestuurders zijn door agenten gehoord. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde wagens afgesleept.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitiehond ingezet bij dreigende situatie met gewonde in Westerzicht
Volgend artikelTraumahelikopter ingezet voor gewonde op huisartsenpost
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).