Personen ernstig gewond bij verkeersongeluk Rondweg Koudekerke

© Foto: Brandweer Koudekerke

KOUDEKERKE – Vannacht zijn twee personen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Rondweg Koudekerke (N288).

Omstreeks 00.50 uur werd melding gemaakt dat een bestelbus van de weg was geraakt en in de sloot terecht was gekomen. Er zou sprake zijn van beknelling. Twee ambulances, een traumahelikopter en twee brandweervoertuigen werden opgeroepen. Er bleek echter niemand bekneld te zitten in het voertuig en de slachtoffers konden snel met spoed naar het ziekenhuis in Goes worden gebracht. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen.

De Volkswagen Caddy is door een bergingsbedrijf getakeld. De brandweer verleende assistentie bij het takelen van het voertuig. De politie heeft de weg tot ongeveer 02.00 uur afgesloten. Hoe het eenzijdig ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Vorig artikelBerijder van crossmotor botst op personenwagen en raakt gewond
Volgend artikelBrandweer op pad voor gaslucht in flatportiek Paauwenburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier