Brandweer op pad voor gaslucht in flatportiek Paauwenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – In een flatportiek aan de Schaepmanstraat in Paauwenburg is vanmiddag een gaslucht waargenomen, reden voor het bellen van de brandweer.

Na de melding rond 13.00 uur reed de brandweer met spoed naar Paauwenburg. In de meterkast van een portiekflat, op de begane grond, leverde een meting inderdaad een lage concentratie gas op. Daarom schakelde de bevelvoerder DNWG in (het voormalige Delta) alsmede de woningcorporatie.

- Advertentie -

Een bewoonster die naar binnen wilde, moest even wachten. Een tweede bewoonster verliet uit eigen beweging haar appartement. Om 13.32 uur mochten de bewoonsters weer de flat in. DNWG klaarde vervolgens de klus.

- Advertentie -
Vorig artikelPersonen ernstig gewond bij verkeersongeluk Rondweg Koudekerke
Volgend artikelOngeval Rondweg Koudekerke vermoedelijk veroorzaakt door overstekend hert
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).