Berijder van crossmotor botst op personenwagen en raakt gewond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een motorrijder is vandaag aan het begin van de avond gewond geraakt op de Sloeweg toen hij achterop een personenwagen reed.

Het ongeval deed zich even na 18.00 uur voor bij de tankstations. Te oordelen naar de schade en de positie van de voertuigen kwam de berijder van de crossmotor uit de richting van de Sloebrug en botste hij van achteren tegen de personenwagen.

- Advertentie -

De motorrijder is zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf heeft de personenwagen meegenomen. Het overige verkeer ondervond geen hinder, de betrokken voertuigen stonden op het terrein van de Total Express.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code oranje voor zware onweersbuien
Volgend artikelPersonen ernstig gewond bij verkeersongeluk Rondweg Koudekerke
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).