Drie personen raken gewond bij botsing Kanaalstraat Oost-Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Aan het begin van de avond zijn drie personen gewond geraakt bij een botsing tussen twee personenauto’s op de Kanaalstraat in Oost-Souburg.

De aanrijding vond plaats rond 18.00 uur op de Kanaalstraat ter hoogte van molen De Pere. Twee personenauto’s kwamen uit de richting van de Draaibrug. Eén van de twee reed achterop de andere auto. Drie ambulances kwamen ter plaatse.

Bij de botsing raakten drie personen gewond waaronder een meisje. Eén van de drie slachtoffers is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De andere twee zijn zonder spoed vervoerd. De laatste afgevoerde gewonde was een vrouw met nekklachten.

Beide auto’s zijn rond 19.00 uur weggesleept door een bergingsbedrijf. Het wegdek is door het bedrijf gereinigd. De politie heeft tijdens het bergen de Kanaalstraat gedeeltelijk afgesloten.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelOngeval Rondweg Koudekerke vermoedelijk veroorzaakt door overstekend hert
Volgend artikelMan bedreigt agenten in Walstraat en wordt aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier