Drie personen raken gewond bij botsing Kanaalstraat Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Aan het begin van de avond zijn drie personen gewond geraakt bij een botsing tussen twee personenauto’s op de Kanaalstraat in Oost-Souburg.

De aanrijding vond plaats rond 18.00 uur op de Kanaalstraat ter hoogte van molen De Pere. Twee personenauto’s kwamen uit de richting van de Draaibrug. Eén van de twee reed achterop de andere auto. Drie ambulances kwamen ter plaatse.

- Advertentie -

Bij de botsing raakten drie personen gewond waaronder een meisje. Eén van de drie slachtoffers is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De andere twee zijn zonder spoed vervoerd. De laatste afgevoerde gewonde was een vrouw met nekklachten.

Beide auto’s zijn rond 19.00 uur weggesleept door een bergingsbedrijf. Het wegdek is door het bedrijf gereinigd. De politie heeft tijdens het bergen de Kanaalstraat gedeeltelijk afgesloten.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelOngeval Rondweg Koudekerke vermoedelijk veroorzaakt door overstekend hert
Volgend artikelMan bedreigt agenten in Walstraat en wordt aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.