Ongeval Rondweg Koudekerke vermoedelijk veroorzaakt door overstekend hert

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Het ongeval dat gisternacht op de Rondweg in Koudekerke (N288) plaatsvond, is vermoedelijk veroorzaakt door een overstekend hert. Dat heeft de politie laten weten.

In de nacht van dinsdag op woensdag belandde een bestelbus rond 01.00 uur in een sloot naast de Rondweg Koudekerke tussen Vlissingen en Koudekerke. De twee inzittenden liepen letsel op door het eenzijdige verkeersongeval.

- Advertentie -

Esther Boot, woordvoerster van de politie, laat weten dat de bestuurder de macht over het stuur verloor omdat hij vermoedelijk wilde uitwijken voor een hert.

Volgens Boot komen de twee mannen uit Bergen op Zoom en zijn ze, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Zie ook:
– Personen ernstig gewond bij verkeersongeluk Rondweg Koudekerke (30 mei 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer op pad voor gaslucht in flatportiek Paauwenburg
Volgend artikelDrie personen raken gewond bij botsing Kanaalstraat Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.