Auto’s botsen op Sloeweg Vlissingen, één persoon gewond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn op de Sloeweg twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een persoon raakte gewond.

Het ongeval vond om iets over half vijf plaats op de Sloeweg ter hoogte van de twee tankstations Esso en Total.

- Advertentie -

Een Sloveense bestuurder wilde ondanks de doorgetrokken streep draaien en reed de uitvoegstrook van het Total-tankstation op om vervolgens een U-turn te maken richting het Esso-tankstation. Hierbij knalde een andere auto, die uit de richting van de Sloebrug kwam, op de linkerzijkant van de Sloveense personenauto.

Eén van de twee bestuurders raakte gewond door het uitklappen van de airbag. Hij is zonder spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De Sloveense personenauto raakte aan de linkerzijkant ernstig beschadigd. De twee portieren zijn door de klap ingedeukt en de twee ruiten zijn gebroken. De andere wagen had flinke schade aan de voorzijde.

Omdat de twee auto’s de weg versperden, heeft de politie tijdelijk het verkeer geregeld. Ook moest het wegdek gereinigd worden. Beide auto’s zijn geborgen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMan (25) slachtoffer van straatroof in West-Souburg
Volgend artikelHond in veel te warme auto, BOA’s waarschuwen eigenaar
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.