Auto’s botsen op Sloeweg Vlissingen, één persoon gewond

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn op de Sloeweg twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een persoon raakte gewond.

Het ongeval vond om iets over half vijf plaats op de Sloeweg ter hoogte van de twee tankstations Esso en Total.

Een Sloveense bestuurder wilde ondanks de doorgetrokken streep draaien en reed de uitvoegstrook van het Total-tankstation op om vervolgens een U-turn te maken richting het Esso-tankstation. Hierbij knalde een andere auto, die uit de richting van de Sloebrug kwam, op de linkerzijkant van de Sloveense personenauto.

Eén van de twee bestuurders raakte gewond door het uitklappen van de airbag. Hij is zonder spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De Sloveense personenauto raakte aan de linkerzijkant ernstig beschadigd. De twee portieren zijn door de klap ingedeukt en de twee ruiten zijn gebroken. De andere wagen had flinke schade aan de voorzijde.

Omdat de twee auto’s de weg versperden, heeft de politie tijdelijk het verkeer geregeld. Ook moest het wegdek gereinigd worden. Beide auto’s zijn geborgen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelMan (25) slachtoffer van straatroof in West-Souburg
Volgend artikelHond in veel te warme auto, BOA’s waarschuwen eigenaar
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier