Man (25) slachtoffer van straatroof in West-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man (25) is het slachtoffer geworden van een straatroof op de Van Doornlaan (West-Souburg). De politie zoekt getuigen.

Rond 22.15 uur gisteravond kreeg de politie een melding dat de straatroof was gepleegd. Het slachtoffer was door twee mannen bedreigd en beroofd van onder meer zijn telefoon. De man zat bij een speelveldje aan de Van Doornlaan toen hij werd beroofd. De verdachten waren er vandoor gegaan met zijn spullen in de richting van de Stoppelaarsstraat en de Landregtstraat.

- Advertentie -

Meerdere agenten kwamen ter plaatse om de omgeving af te zoeken. Ook twee politiehonden werkten mee. De verdachten zijn niet aangetroffen. Daarom doet de politie een getuigenoproep.

Signalement verdachte 1
– Man
– Blanke huidskleur
– 20 a 21 jaar oud
– 1.70m a 1.75m lang
– Normaal postuur
– Kort gecentimeterd donkerblond haar
– Grijze trui met capuchon
– Blauwe spijkerbroek

Signalement verdachte 2
– Man
– Blanke huidskleur, zon gebruind
– 21 a 22 jaar oud
– 1.80m lang
– Normaal postuur, zichtbaar gespierder dan persoon 1
– Kort, zwartkleurig haar
– Zonnebril sportief model met dun montuur
– Zwarte sweater met witte opdruk aan voorzijde
– Zwarte spijkerbroek
– Donkere schoenen

De politie is dus op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of meldt via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. Vermeld bij uw informatie het registratienummer BVH2018126723.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsster lichtgewond bij aanrijding op Leliënlaan
Volgend artikelAuto’s botsen op Sloeweg Vlissingen, één persoon gewond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.