Gewonden en ruzie bij verkeersongeval op Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een botsing op de Paul Krugerstraat zijn vanmiddag minstens twee personen gewond geraakt, ook zou er ruzie ontstaan zijn.

Tegen half twee raakten een scooter en een personenwagen elkaar op de kruising van de Paul Krugerstraat en de Industrieweg. Volgens een omstander reed de scooter over het fietspad vanuit de richting van de Keersluisbrug, bij de kruising met de Industrieweg verleende de afslaande personenwagen geen voorrang.

- Advertentie -

Volgens dezelfde omstander wilde de scooterberijder direct na het ongeval de automobilist te lijf gaan, reden voor laatstgenoemde om even door te rijden en verderop te parkeren. De politie kan op dit moment de precieze gang van zaken niet bevestigen. Meer details volgen zodra bekend.

Tenminste één persoon (een getuige sprak van twee, een man en een vrouw) werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook voor de scooterberijder kwam een ambulance, maar zijn hoofdwond kon ter plekke behandeld worden. Daarna had de man een langdurig gesprek met de politie.

Tussendoor vroeg een van de agenten nog aan toekijkende mensen wat ze gezien hadden.

Update 16.30 uur – De scooter werd bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Oost-Souburg. Achterop zat een 27-jarige plaatsgenoot die na het ongeval kwaad werd op de autobestuurder, een 30-jarige Vlissinger. Volgens een politiewoordvoerder voelde de Vlissinger zich bedreigd en reed hij door van de schrik. Hij meldde zich onmiddellijk. De politie heeft de partijen met elkaar in contact gebracht. De 21-jarige vrouw is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelHond in veel te warme auto, BOA’s waarschuwen eigenaar
Volgend artikelTwee auto’s beschadigd na kop-staartbotsing Sloeweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).