Auto in de sloot na ongeval A58 Ritthem

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – Vanmorgen is op de A58 een auto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen. Niemand raakte gewond.

Om iets voor 08.00 uur vond het ongeval plaats op de A58 richting Middelburg. Net na de afslag Ritthem raakte door nog onbekende oorzaak een personenauto van de weg en belandde in de sloot.

- Advertentie -

Meerdere personen zouden zijn nagezien door de ter plaatse gekomen ambulances maar niemand raakte gewond. Ook was de brandweer opgeroepen omdat er sprake zou zijn van beknelling, hiervan was echter geen sprake.

Vermoedelijk was er bij het ongeval een andere auto betrokken. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is niet bekend. De rijbaan richting Goes is inmiddels weer vrij.

Even later botste ter hoogte van de watertoren twee auto’s op elkaar. Of hierbij gewonden zijn gevallen is niet bekend. Wel liepen de twee voertuigen schade op door de botsing.

- Advertentie -
Vorig artikelWederom brandalarm en mist in parfumzaak Lange Zelke
Volgend artikelTwee mannen aangehouden voor drugshandel na achtervolging
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.