Identiteit van verongelukte man Ritthemsestraat (N662) bekend

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – De identiteit van de man die vanmorgen vroeg verongelukte op de Ritthemsestraat is zojuist door de politie bekend gemaakt. Het gaat om een 21-jarige man uit Oost-Souburg.

Vanmorgen rond 05.00 uur vonden agenten een auto in de sloot aan de Nieuwlandseweg. De bestuurder werd levenloos aangetroffen. De Ritthemsestraat was vanmorgen geruime tijd dicht voor onderzoek.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie is de officiële toedracht nog onbekend. Wel kan de politie zeggen dat de bestuurder tegen een boom is gereden en vervolgens tot stilstand is gekomen in een sloot aan de Nieuwlandseweg die parallel ligt aan de Ritthemsestraat (N662).

Zie ook:
Man overleden na verkeersongeval Ritthemsestraat (16 juni 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelMan overleden na verkeersongeval Ritthemsestraat
Volgend artikelBrandweer haalt vastgeraakte kauw uit boom in Paauwenburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.