Gewonde op visboot naar ziekenhuis gebracht vanaf Poseidon-steiger

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een gewonde man is vrijdagavond achter het NS-station vanaf de visboot Wiesje gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd.

De man was gewond geraakt in de vaargeul Deurloo op de Westerschelde aan boord van de Wiesje, een boot waarmee zogeheten ankervisdagen worden uitgevoerd voor liefhebbers van georganiseerd vissen. Besloten werd om geen hulpdiensten naar de vaargeul te sturen. In plaats daarvan voer de Wiesje met alle deelnemers naar de Poseidon-steiger in de Buitenhaven achter het NS-station.

- Advertentie -

Daar werd het slachtoffer, dat beenletsel leek te hebben, met de nodige moeite via een trap omhoog naar de ambulance begeleid en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Rond dezelfde tijd lag een andere man gestrekt op de Visserijkade bij de vissersboten in de Binnenhaven. Hij was bij kennis en werd door een ambulanceteam uit Goes afgevoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelVRZ: Grote brand bij Kloosterboer in Ritthem is meester
Volgend artikelHitte maakt op meerdere plekken ambulancezorg noodzakelijk
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).