Hitte maakt op meerdere plekken ambulancezorg noodzakelijk

- Advertentie -

VLISSINGEN – De ambulance is vandaag meermaals in actie gekomen voor mensen die problemen hadden als gevolg van de hitte.

Zo raakte tijdens het festival Onderstroom een bezoekster onwel. Ze werd opgevangen door EHBO’ers, andere medewerkers en omstanders, die zorgden voor een paraplu en water. De vrouw is vanaf het Bellamypark naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

Tegen 17.00 uur reed de strandjeep met zwaailicht en sirene over het Badstrand naar Pier 7. Ziekenvervoer was in dit geval niet vereist. Even later kwamen ambulance en politie naar de Nieuw Bonedijkelaan waar een man op de grond zat. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Tussendoor ging in de nieuwe locatie van Arduin op het Stadhuisplein een brandalarm af. Een bluswagen en de hoogwerker van de post Olympiaweg rukten met grote spoed uit, maar zoals vaker bleek er niets aan de hand te zijn.

Aan het begin van de avond werd 112 gebeld voor een man die op de Vlamingstraat lag (foto onder). Toegesnelde agenten kenden de man, maakten hem wakker en maanden hem te vertrekken. Hij moest ook het blikje bier meenemen dat naast hem stond. De ambulance reed inmiddels op de Koningsweg en kon rechtsomkeert maken naar de post Stromenweg.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelGewonde op visboot naar ziekenhuis gebracht vanaf Poseidon-steiger
Volgend artikelDrankrijder na achtervolging aangehouden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).