Politiehelikopter ingezet vanwege melding man met wapen

© Archief-foto 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN/KOUDEKERKE – Gisteravond kreeg de politie een melding dat er in het Nollebos een man met wapen zichzelf iets wilde aandoen.

Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding dat er in het Nollebos een man aanwezig was met een wapen die zichzelf van het leven wilde beroven.

Volgens politiewoordvoerder Alwin Don zijn verschillende eenheden, waaronder een politiehelikopter, naar de man op zoek gegaan.

Omstreeks 21.00 uur werd de man aangetroffen in een lijnbus in Koudekerke. Nadat de man door agenten was gefouilleerd, bleek hij geen wapen bij zich te hebben.

De agenten hebben de man meegenomen naar het bureau waar men met hem in gesprek is gegaan. Uiteindelijk is de man overgedragen aan zijn zorgkader.

Vorig artikelKNMI: Code oranje vanwege extreme hitte
Volgend artikelBaggerschip zuigt explosief Westerschelde op
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier