Politiehelikopter ingezet vanwege melding man met wapen

- Advertentie -

VLISSINGEN/KOUDEKERKE – Gisteravond kreeg de politie een melding dat er in het Nollebos een man met wapen zichzelf iets wilde aandoen.

Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding dat er in het Nollebos een man aanwezig was met een wapen die zichzelf van het leven wilde beroven.

- Advertentie -

Volgens politiewoordvoerder Alwin Don zijn verschillende eenheden, waaronder een politiehelikopter, naar de man op zoek gegaan.

Omstreeks 21.00 uur werd de man aangetroffen in een lijnbus in Koudekerke. Nadat de man door agenten was gefouilleerd, bleek hij geen wapen bij zich te hebben.

De agenten hebben de man meegenomen naar het bureau waar men met hem in gesprek is gegaan. Uiteindelijk is de man overgedragen aan zijn zorgkader.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code oranje vanwege extreme hitte
Volgend artikelBaggerschip zuigt explosief Westerschelde op
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.