Verdachten steekpartij Boulevard zijn Vlissingers van 15 en 19 jaar

0
Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De twee personen die gisteravond zijn aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij op de Boulevard zijn jongens van 15 en 19 jaar uit Vlissingen.

Gisteravond rond 23.15 uur vond er op de Boulevard Evertsen ter hoogte van Grand Café Raymondo een steekpartij plaats. Volgens de politie was de staakpartij een gevolg van een ruzie tussen beide partijen.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de slachtoffers 32 en 57 jaar oud en zijn afkomstig uit Weert. Omdat één van de twee slachtoffers zwaargewond is geraakt, is de Rotterdamse traumahelikopter ingezet. Deze landde langs de A58 ter hoogte van Heinkenszand om te assisteren.

Op de Boulevard Evertsen werden twee inwoners (15 en 19) uit Vlissingen aangehouden. Zij zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht en daar ingesloten. Ze worden vandaag gehoord.

Na de steekpartij werd de omgeving direct afgesloten voor onderzoek. Ook was de Boulevard tijdelijk niet bereikbaar voor autoverkeer. Rond middernacht werd het onderzoek ter plaatse afgerond.

Zie ook:
Twee personen gewond na steekpartij Boulevard Evertsen (6 augustus 2018)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier