Drie personen aangehouden voor poging zware mishandeling

© Foto: Google Maps

VLISSINGEN – De politie arresteerde gisteravond rond 21.47 uur drie personen op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling c.q. poging doodslag van een 20-jarige man uit Vlissingen.

De politie ontving een melding dat er een man ernstig gewond in de Molenstraat liep. De man bloedde en twee omstanders verleenden eerste hulp. De 20-jarige man werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie vermoedt dat het om een steekincident gaat. Drie mannen zijn in de directe omgeving gearresteerd. Het gaat om twee 21-jarige mannen uit Vlissingen resp. Meliskerke en een 19-jarige vrouw uit Vlissingen op verdenking van zware mishandeling c.q. poging doodslag.

Zij zitten vast voor onderzoek. Rond 01.00 uur heeft een bergingsbedrijf ook een personenauto weggesleept. De toedracht is onduidelijk. De politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen spreken.

Vorig artikelOmstanders helpen bij aanhouding agressieve winkeldief
Volgend artikelExplosief gevonden op bouwterrein langs President Rooseveltlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier