Omstanders helpen bij aanhouding agressieve winkeldief

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
VLISSINGEN – Een 30-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) is maandagmiddag 13 augustus aangehouden nadat hij een winkeldiefstal pleegde. De man werd op heterdaad betrapt toen hij in een sportzaak in de Walstraat naar buiten wilde lopen en het alarm afging. In een geprepareerde tas had de man twee voetbalshirts en een jack gestopt. De winkeldief verzette zich bij de aanhouding en probeerde hierbij de winkeleigenaar te bijten. Drie Duitse toeristen schoten te hulp en hebben de man onder controle gehouden tot hij overgedragen werd aan de politie. De verdachte is meegenomen voor verhoor.
Vorig artikelVlammen slaan onder auto uit, hulpdiensten opgeroepen
Volgend artikelDrie personen aangehouden voor poging zware mishandeling
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier